21/01/2019 – Έναρξη Προγράμματος | Coding Bootcamp 7 (Αθήνα)

21/01/2019 – Έναρξη Προγράμματος | Coding Bootcamp 7 (Αθήνα)

Τα Coding Bootcamps είναι ταχύρρυθμα και εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης (500 ώρες σε 12 εβδομάδες για το full-time πρόγραμμα ή σε 24 εβδομάδες για το part-time πρόγραμμα) στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εφαρμογών, τα οποία στοχεύουν στην επανειδίκευση νέων χωρίς σχετικό υπόβαθρο. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι απόφοιτοι διαθέτουν πλέον όλα τα απαραίτητα εφόδια για να προσληφθούν άμεσα ως entry-level, full-stack προγραμματιστές!

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016, με τα πρώτα δύο Coding Bootcamps να πραγματοποιούνται τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο. Μέχρι στιγμής δεκάδες απόφοιτοι ηλικίας 20-50 ετών, προερχόμενοι από διαφορετικά επαγγελματικά πεδία και σπουδές (αρχιτέκτονες, μαθηματικοί, ωκεανογράφοι, φυσικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, τοπογράφοι κ.ά.) κατάφεραν να επανειδικευτούν στις γλώσσες προγραμματισμού Java ή C#. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, μιας και η απασχολησιμότητα των αποφοίτων του προγράμματος αγγίζει το 97% και μάλιστα με πάρα πολύ ανταγωνιστικούς μισθούς.

Στο Coding Bootcamp επανειδικεύεσαι ως full-stack προγραμματιστής σε Java ή C#, πιστοποιείς τις δεξιότητες σου με 3 κορυφαία πιστοποιητικά και αποκτάς τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκινήσεις άμεσα τη νέα σου καριέρα.

Στα Coding Bootcamps παρέχεται σε υποψήφιους με εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιδόσεις και περιορισμένη οικονομική δυνατότητα 1 υποτροφία ανά τμήμα. Οι υποτροφίες καλύπτουν το 100% του συνολικού κόστους των διδάκτρων (€2.500).

Υποβολή αιτήσεων έως την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων.

Αναλυτικές πληροφορίες – Αιτήσεις: Coding Bootcamp 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά