Ποιοί είμαστε

Πτυχιακές Εργασίες,Διπλωματικές Εργασίες,Φοιτητικές Εργασίες,Μεταπτυχιακές Εργασίες

Στο Syngramma είμαστε μια μικρή ομάδα ανθρώπων, με πολυετή εμπειρία στην υποστήριξη και επιμέλεια φοιτητικών εργασιών.  Πέρα από την υποστήριξη στην εκπόνηση ακαδημαϊκών εργασιών, το Syngramma παρέχει υπηρεσίες που σχετίζονται με την πραγματοποίηση ποιοτικής και ποσοτικής έρευνας, όπως ποιοτική ανάλυση, δημιουργία ερωτηματολογίου, στατιστική ανάλυση με SPSS,  σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Ο πυρήνας της δημιουργικής μονάδας είναι μικρός, ώστε να ελέγχεται καλύτερα η ποιότητα στις φοιτητικές εργασίες και ακαδημαϊκές έρευνες που αναλαμβάνουμε.

Πρωτοτυπία, αυθεντικότητα, αμεσότητα. Πρόκειται για τις τρεις αρχές που καθορίζουν την διαδικασία εκπόνησης του κάθε κειμένου που γράφουμε.

Εργαζόμαστε με γνώμονα τις ανάγκες του κάθε πελάτη, την αγάπη για αυτό που κάνουμε και την αφοσίωση στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Η πολύχρονη εμπειρία και η εξειδίκευση που διαθέτουμε αποτελούν τα καλύτερα εργαλεία που εξασφαλίζουν την επιτυχία του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Όσο δύσκολη και αν είναι η εργασία σας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα την φέρουμε εις πέρας.  Επικοινωνήστε μαζί μας, και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας.