Ποιοί είμαστε

“Μια καλή εκπαίδευση είναι το θεμέλιο για ένα καλύτερο μέλλον”

Το Syngramma είναι ένας οργανισμός με υψηλά καταρτισμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία στην υποστήριξη και επιμέλεια φοιτητικών εργασιών.  Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν τον σχεδιασμό ποιοτικής και ποσοτικής έρευνας, δημιουργία ερωτηματολογίου, στατιστική ανάλυση, ανάλυση περιεχομένου και ερμηνεία δεδομένων.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκές υπηρεσίες στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι έχετε άμεση επαφή με τον άνθρωπο που αναλαμβάνει την υποστήριξη του έργου σας.

Η επιτυχής παρουσία μας στον χώρο της υποστήριξης και επιμέλειας φοιτητικών εργασιών είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας και της ποιότητας που διαθέτουμε.

Εργαζόμαστε με γνώμονα τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε ατόμου, εστιάζοντας στην συνέπεια, την αυθεντικότητα και το προσιτό κόστος. Η πολύχρονη εμπειρία και η εξειδίκευση αποτελούν τα καλύτερα εργαλεία που εξασφαλίζουν την επιτυχία του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Τα πεδία στα οποία ειδικευόμαστε είναι:

ΠτυχιακέςΔιπλωματικές Εργασίες, Εργασίες ΕΑΠ & ΑΠΚΥ, Εργασίες Εξαμήνου, Διαδικτυακά Μαθήματα ΕΑΠ & ΑΠΚΥ, Ποσοτική & Ποιοτική Έρευνα, Δημοσιεύσεις Άρθρων, Απομαγνητοφωνήσεις, Παρουσιάσεις Power Point

Όσο δύσκολη και αν είναι η εργασία σας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα την φέρουμε εις πέρας.

elΕλληνικά